Våra tjänster

Vi gör allt inom bygg, från golv till tak. Vi gör även allt inom mark- och grundarbeten. Dessutom erbjuder vi även uthyrning av diverse maskiner och utrustning. Vi är din byggfirma i norra Sverige.

  • Hem
  • Våra tjänster

Byggtjänster

Snickeri, nybyggnationer, renoveringar mm.

Vi erbjuder byggtjänster för dina behov och tar både privatpersoner och företag som kunder. Vi utför verkligen alla typer av byggarbeten – ombyggnationer, nybyggnationer, renoveringar och tillbyggnader – från golvläggning till kök, takläggning, ett tillbyggt garage eller kanske ett nytt hus från grunden?

Grundarbeten

Tomtplanering, stenläggning, markarbeten mm.

När man köpt en tomt för att bygga ett hus eller stuga på så ska man inte glömma bort tomtens planering. Det här är nämligen något som man bör beakta samtidigt som man planerar för husets bygge och renovering. Vi hjälper er att planera och förbereda marken på bästa och kan även hjälpa till med stenläggning m.m. Vad du än vill bygga, så kan vi ordna det för dig. Vi har dessutom en stor maskinpark, med många olika slags maskiner, som vi kan använda för ditt projekt.

Uthyrning av maskiner mm.

Hos oss kan ni hyra olika slags maskiner och liftar för olika ändamål. Med t ex våra glättningsmaskiner skapar ni ett jämnare & slätare betonggolv med hög slitstyrka. Letar du efter en saxlift som uppfyller dina specifika önskemål? Hör i så fall med oss så hyr vi ut den till dig. Vi har även andra maskiner som vi hyr ut så kontakta oss så berättar vi mer.

Vi arbetar även i Luleå, Piteå, Boden, Gällivare & Skellefteå

Vi utgår från Älvsbyn i Norrbotten, men tar även emot arbetsförfrågningar från t ex Luleå, Piteå, Gällivare, Boden, Arvidsjaur och Skellefteå. Vårt mål är att kunna ta kunder i hela norra Sverige. Du är varmt välkommen med din förfrågan.

Vill du veta mer?

Om du vill ha en offert eller om du vill ha mer information så är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi svarar så snart som möjligt.

    Kontakta byggfirma